Modern Fürdőszoba Szalon- Zuhanykabin, Mosdókagyló, Csaptelep

Prémium termékek az Ön kényelméért, és vendégei elismerő pillantásáért

Zuhanyprogram

Zuhanykabin - Zuhanykabin Ajtó- Zuhanyajtó

Egy újonnan beépített üveg zuhanykabin vagy zuhanyajtó igazán szemet gyönyörködtető és elegáns megjelenést biztosít a modern fürdőszobánknak. A design mellett azonban a minőség is nagyon fontos, és elmondhatjuk, hogy az ördög itt is a részletekben rejtőzködik:

  • az „easy clean” technológia által az üveg egy védőréteget kap, így könnyen lepereg róla a víz és nem okoz vízkövesedést
  • az optimális záródást biztosító profilok és vízvetők
  • ajtónyitást segítő mechanika
  • krómozott profilok és zsanérok

Látványos és minőségi zuhanykabin, zuhanyajtó megoldásokat kínálunk látogatóinknak a Fürdőszoba Szalon webáruházban. Böngésszen zuhanykabin kínálatunkból, vásároljon nálunk kedvező áron. Ha kérdése lenne, keresse szakértő ügyfélszolgálatunkat.

Zuhanykabinok, zuhanyajtó termékek»

Ajánlatkérés-Kapcsolat»

Zuhanypanel, falba szerelhető zuhany szett

Zuhanyrendszereinkhez a wellness élmény fokozása és a design érdekében újabb és újabb alkalmazásokat kínálunk.

Ilyenek a különböző masszázs fúvókák, melyek érzékien masszírozzák a combot és a hátat, vagy igazán üdítő élmény a trópusi zuhany esőztető feje alatt állni és csak állni … állni … és élvezni a pezsgő vízsugarakat.

Zuhanypanel kínálatunkban a nemesacél vagy krómozott felület mellett megjelentek a különböző színre festett vagy mintás, esetleg fahatású vagy üveggel borított zuhanypanelek, így még egyedibbé varázsolhatjuk vele a modern fürdőszobánkat.

A minimalista design és a modern funkció ötvözeteként ajánljuk a falba épített zuhanyszett alkalmazását, így el is tüntethetjük az egész panelt és így csak a különböző funkciós egységek látszanak a falon.

Nézze meg zuhanypanel kínálatunkat»

Zuhanyfolyóka-Zuhanylefolyó

Zuhanyfolyókák, zuhanylefolyók elérhetőek 50 – 100 cm-es méretben.

Minden zuhanyfolyóka nemesacél a teste és a fedőrácsa is, ezzel garantálva az esztétikus megjelenés mellett a tartósságot is.

Külön előny lehet az alacsony beépítési mélység, 54 mm, hiszen sok esetben padlófűtésnél vagy egy felújításnál nincs több helyünk.

Rendeljen minőségi kidolgozású zuhanyfolyóka, zuhanylefolyó kínálatunkból kedvező áron a Fürdőszoba Szalon webáruházból.

Zuhanyfolyóka, zuhanylefolyó termékek»