Modern Fürdőszoba Szalon- Fürdőszoba Bútor, Zuhanykabin, Mosdókagyló

Prémium termékek az Ön kényelméért, és vendégei elismerő pillantásáért

Akciós termékek

CREEK magasított fekete …

CREEK magasított fekete arany mosdó csaptelep Akciós ár:
39 900 Ft helyett
35 900 Ft

BELINDA SLIM matt fekete …

BELINDA SLIM matt fekete porcelán mosdó 46 Akciós ár:
41 900 Ft helyett
36 900 Ft
Új

GRETA porcelán mosdó 65

GRETA porcelán mosdó 65 Akciós ár:
35 800 Ft helyett
32 800 Ft

Modern Fürdőszoba Bútor - Fürdőszoba Szekrény

Fürdőszoba bútor - Fürdőszoba Szekrény

Egy új vagy egy frissen felújított fürdőszobába természetes, hogy új bútor kerül, amit eleve úgy választunk ki, hogy megfeleljen az igényeinknek és harmonizáljon a burkolat anyagával és színével. A fürdőszoba berendezésnél nagyon fontos, hogy szem előtt tartsuk a fürdőszoba méretét. Fürdőszoba bútor, fürdőszoba szekrény kiválasztásánál igyekezzünk olyan választásra törekedni, mely a legkevesebb hasznos helyet foglalja el. 

Az új fürdőszoba szekrény kiválasztásánál azonban nem csak arra kell figyelnünk, hogy az oldalszekrény megfelelő méretű legyen, hanem az olyan „apróságokra” is, hogy a magasfényű fehér vagy fekete szín mindamellett hogy most divatos, még nagyon elegáns is, vagy a LED-es megvilágítás és a finoman záródó fiókok mind design, mind használhatóság szempontjából korszerűek.

A Fürdőszoba Szalon fürdőszoba webáruház számos látványos megoldást kínál látogatói számára, melyben Ön is megfogja találni azt a fürdőszoba bútort, fürdőszoba szekrényt, melyre már rég óta vágyott.

Vásároljon a Fürdőszoba Szalon webáruházban prémium minőségű fürdőszoba szekrényt, vagy vegye fel személyesen a Fürdőszoba Szalon Budapest ügyfélszolgálatával a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk a döntésben.
Fürdőszoba bútor, fürdőszoba szekrény választék»

Ajánlatkérés-Kapcsolat»