Modern Fürdőszoba Szalon- Fürdőszoba Bútor, Zuhanykabin, Mosdókagyló

Prémium termékek az Ön kényelméért, és vendégei elismerő pillantásáért

Akciós termékek

Arany zuhanyfal polccal 120 cm

Arany zuhanyfal polccal 120 cm Akciós ár:
173 700 Ft helyett
147 599 Ft
Új

BLER 80 fekete zuhanyfal …

BLER 80 fekete zuhanyfal polccal Akciós ár:
143 800 Ft helyett
122 199 Ft
Új

AERO fekete zuhanyfal 110 cm …

AERO fekete zuhanyfal 110 cm polccal Akciós ár:
146 401 Ft helyett
124 400 Ft

Modern Fürdőszoba Bútor - Fürdőszoba Szekrény

Fürdőszoba bútor - Fürdőszoba Szekrény

Egy új vagy egy frissen felújított fürdőszobába természetes, hogy új bútor kerül, amit eleve úgy választunk ki, hogy megfeleljen az igényeinknek és harmonizáljon a burkolat anyagával és színével. A fürdőszoba berendezésnél nagyon fontos, hogy szem előtt tartsuk a fürdőszoba méretét. Fürdőszoba bútor, fürdőszoba szekrény kiválasztásánál igyekezzünk olyan választásra törekedni, mely a legkevesebb hasznos helyet foglalja el. 

Az új fürdőszoba szekrény kiválasztásánál azonban nem csak arra kell figyelnünk, hogy az oldalszekrény megfelelő méretű legyen, hanem az olyan „apróságokra” is, hogy a magasfényű fehér vagy fekete szín mindamellett hogy most divatos, még nagyon elegáns is, vagy a LED-es megvilágítás és a finoman záródó fiókok mind design, mind használhatóság szempontjából korszerűek.

A Fürdőszoba Szalon fürdőszoba webáruház számos látványos megoldást kínál látogatói számára, melyben Ön is megfogja találni azt a fürdőszoba bútort, fürdőszoba szekrényt, melyre már rég óta vágyott.

Vásároljon a Fürdőszoba Szalon webáruházban prémium minőségű fürdőszoba szekrényt, vagy vegye fel személyesen a Fürdőszoba Szalon Budapest ügyfélszolgálatával a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk a döntésben.
Fürdőszoba bútor, fürdőszoba szekrény választék»

Ajánlatkérés-Kapcsolat»